Бившият кмет на Гърмен Ахмед Башев заяви, че  настоящия кмет

...
Бившият кмет на Гърмен Ахмед Башев заяви, че  настоящия кмет
Коментари Харесай

Бившият кмет на Гърмен Ахмед Башев: Минка Капитанова не е вложила и един лев в опасния път от Рибново до Осеново

Бившият кмет на Гърмен Ахмед Башев съобщи, че  сегашния кмет Минка Капитанова не е вложила и един лев в опасния път от Рибново до Осеново, за който са изхарчени 16 милиона лв. и към този момент девета година действа нелегално.

„ Строи никому непотребен общински хотел за 800 000 лева бюджетни пари в Огняново и е напът да стартира договаряния за неговото приватизиране. А няма 20 000 лева да даде за този път, с цел да бъде поддържан ”, означи пред БТВ Башев.

„ Сега, с цел да извади акт 16 за този път, ще бъдат нужни повече от 100 000 лева, с цел да го приведе във типа, в който го е получила. Иначе никаква държавна комисия не би приела този път ”, счита някогашният кмет на Гърмен.

Башев беше безапелационен, че пътят не е фалшив. „ Има гаранционни периоди, има акт 15, чиновниците, които са приели този път, и сега работят в общината ”, изброи той.

Никога и по никакъв метод не съм приказвал с ГЕРБ. Така някогашният кмет на Гърмен Ахмед Башев отговори на обвиняванията на сегашния кмет Минка Капитанова, че договаря с ГЕРБ.

Той въпреки всичко направи ангажимента, че в случай че ползите на хората постановат, ще беседва и с ГЕРБ. „ Аз съм свободен жител, политик, мога да беседвам с който си желая, само че досега не съм разговарял под никаква форма с никого от ГЕРБ. Винаги с тях сме били съперници ”, уточни Башев.

Никога не сме преговаряли с Ахмед Башев, увери и ръководителят на локалната конструкция на ГЕРБ Верхат Ислямов. „ Ние сме били най-острият конкурент против него. Още повече че в този момент Минка Капитанова и господин Башев са от една и съща партия – Движение за права и свободи ”, сподели Ислямов. Той добави, че ГЕРБ са отдръпнали доверието си от Капитанова, тъй като по думите му тя е трансформирала вота на гласоподавателите.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР